fbpx

Brugervilkår

Når du udfylder formularen og dermed tilmelder dig nyhedsbrevet på www.hyrdehoej.dk, afgiver du en række personlige oplysninger om navn, telefonnummer og e-mailadresse. Broen Development og Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik gemmer og anvender disse oplysninger til administration af din tilmelding. Oplysningerne bliver også lagt ind i vores kundesystem og anvendt som kontaktoplysning i forbindelse med boligprojektet Fælledskabet Hyrdehøj. Broen Development og Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik videregiver ikke personoplysninger til tredjemand, og dine oplysninger vil ikke blive brugt i forbindelse med andre boligprojekter end Fælledskabet Hyrdehøj. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbreve og/eller at blive kontaktet vedr. dette boligprojekt.

 

Persondatapolitik

Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik og Broen Development er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik Jernbanegade 12A
4000 Roskilde
CVR-nr.: 3827 8819
Tlf: 70 208 218
Mail: info@hensrik.dk

Formål og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

I forbindelse med din oprettelse som modtager af vores nyhedsbrev/salgsprospekt indsamler og behandler Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik og Broen Development som dataansvarlig en række personoplysninger om dig. Vi behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for modtagelse af nyhedsbrev/salgsprospekt.

For at kunne modtage vores nyhedsbrev/salgsprospekt indsamler og behandler vi følgende personoplysninger om dig:

– Dit fornavn og efternavn
– E-mail
– Telefonnummer

Formål med indsamlingen og behandling af dine opsendelse, er at sikre en korrekt afsendelse og modtagelse af nyhedsbreve/salgsprospekt, så vi kan kontakte dig i tilfælde af ukorrekt e-mailadresse og nyhedsbrev. Vi overholder gældende lovgivning fx EU’s Persondataforordning. Dine personoplysninger vil ikke blive anvendt til at modtage andre nyheder om andre byggeprojekter eller lignende.

Samtykke

For at modtage vores nyhedsbrev/salgsprospekt skal du have givet samtykke dertil. Du kan altid trække dit samtykke tilbage og få slettet dine oplysninger ved at ringe på tlf. 70 208 218 eller sende en mail til info@hensrik.dk

Frivillighed

Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig, giver du os personoplysningerne frivilligt. Du er ikke forpligtet til at give os personoplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan modtage vores nyhedsbrev/salgsprospekt.

Videregivelse af dine personoplysninger

Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik og Broen Development videregiver ikke personoplysninger til tredjemand. Personoplysningerne vil KUN blive anvendt af databehandleren i forbindelse med fremsendelse af nyhedsbreve/salgsprospekt og kan IKKE bruges til andre formål.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder, herunder:

– Retten til indsigt i dine personoplysninger
– Retten til at få ændret ukorrekte personoplysninger
– Retten til at få slettet personoplysninger
– Retten til at få begrænset personoplysninger
– Retten til dataportabilitet
– Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne, herunder ift. automatiseret, individuel beslutningstagning
– Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, udnyttelsen af dine rettigheder eller du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve/salgsprospekt, er du velkommen til at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik.

Du kan ringe på tlf. 70 208 218 eller sende en mail til info@hensrik.dk